Blandet

4 trin til succes i livet, Business, universet og

Alle ønsker at lykkes i livet. Og starter ingen en virksomhed af enhver slags, online eller offline, der ønsker at svigte.
Endnu er den triste kendsgerning, at 80% af offline og 97% af internet-virksomheder vil mislykkes i det første år. 84% af internet-virksomheder vil aldrig gøre enhver indkomst overhovedet.
Så hvad kan du gøre for at sikre din succes?
Heldigvis disse fire enkle (aldrig forveksle enkle med let), gennemprøvede trin dramatisk øger dine chancer.
1. Indstil ud dine mål
Succes betyder noget andet for os alle. En self-made forretningsmand millioner af dollars værd ville være troede succes af de fleste. Men hvis denne forretningsmand kun sjældent ser sin familie, aldrig får lov til at spille golf og tilbringer al sin tid på fly eller i nogle eksotisk klingende (men normalt antiseptisk) hotel, er det virkelig en succes?
Mener at forretningsmand sit liv en succes?
Muligvis, muligvis ikke.
Men hvis at man havde sat sig mål for sin virksomhed, private og sociale bor han i det mindste har nogle måde at måle hans resultater.
Før du starter på nogen bestræbe os på – sæt dine mål.
Kontroller, at dine mål er konkret nok, at du ved hvornår du har opnået dem. “Jeg ønsker at tjene penge på internettet” er svag. “Jeg ønsker at gøre $100.000 næste år og $200.000 år efter” er meget stærkere.
Glem ikke at inkludere din private og sociale mål. Mange rige mennesker klager over, at de har al den frihed, at penge kan købe – men penge kan ikke købe tid til at nyde, hvad de har tjent.
2. planen, planen, Plan
Hvis nummer et nøglen til succes i detailhandel er placering, placering og placering, er nummer et nøglen til succes i erhvervslivet planen, planen, planen.
Husk 5 Ps succes model – forudgående planlægning forhindrer dårlige resultater. (Når jeg lærte dette i militæret var der et 6 P – af hensyn til et blandet publikum jeg har forladt det. Brug din fantasi – du vil gætte, hvad det var :-))
Hvis du har gjort din målopnåelse, du ved hvad du vil opnå. Punkt for planlægning er, hvordan du skal gøre det. Opdele hvert mål i konstituerende skridt nødvendige for dens gennemførelse. For hvert trin beslutter hvad, hvem, hvor og hvornår det er at blive gjort.
Være realistisk og sørg for, at hvert skridt er opnåeligt i tid sæt. Vær forberedt på-når du plan ud alt, hvad du behøver at gøre, mængden arbejde kan være skræmmende. Bedre at kende dette up-front end salg lystigt i en venture-selskab kun at finde det er en kæmpe monster, der vil tage dig en levetid at dræbe.
3. aktion tæller
Jeg har set nogle smukke planer. Meget veldokumenterede, godt tænkte ud og præsenteres. Jeg vil tale med en virksomhedsejer og de vil sige, “Vi har fået en plan” og efter at have søgt rundt i et stykke tid, trække det ud af bunden lodtrækningen af et arkivskab.
“Så, hvorfor bruger det”, jeg vil spørge. Ni gange ud af 10 blev planen produceret for at opnå finansiering. Trods de virkelig gode arbejde at producere planen, når finanser er modtaget planen lægger til side og ignoreret.
Stor fejl. At handle er det eneste, der tæller. Og planen sikrer, at dine handlinger leverer dine mål.
Hver succesfuld forretning jeg har kigget på har klare, nuværende business, operationelle og marketing planer. Det er ligegyldigt om din virksomhed er offline eller online – effektive planer levere resultater.
4. en anden 5 ‘ P til succes
Passion – du har til at tro på hvad du gør. Nej hvor er dette mere tydeligt end på internettet. Du kan få øje på de ‘me-too’ annoncører i en anden. De mennesker, der lykkes, er dem i har passion, der virkelig tror på hvad de laver. Så gør noget, du elsker.
Push – uanset hvor god din plan du nødt til at give en stor Tryk for at få den i gang. Din plan indebærer ændring. At opnå forandring tager indsats. Tænk på det som om du prøvede at flytte en kampesten. For at få denne boulder op og bevæger sig tager en masse af muskel og indsats. Når det er bevægende, selvom det bliver meget lettere.
Persistens – introduktion er forholdsvis let. Afterall, er du alle fyret op med energi og entusiasme på dette tidspunkt. Par ting værd at opnå sker natten over. I stedet vil der være problemer, forsinkelser og frustrationer. Ikke Tillad dig selv at blive desillusionerede eller umotiverede. Du har brug for vedholdenhed.
Tålmodighed – resultater ikke ske straks. Allieret til persistens skal du nogle tålmodighed.
Profit – OK, OK det er banalt. Men følg vejledningen her, gear dig selv for at give disse 5 Ps og du vil lykkes.
Ingen kan garantere din succes i livet eller business. Du kan øge dine chancer for succes gennem disse fire enkle, meget veletablerede principper.
Spørgsmålet er, “WILL YOU”?

11 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.