Blandet

Begrænsning af risiko faktoren for et britisk sikret lån

I et sikret lån skal låntagerens hus pantsættes som sikkerhed. Dette er for at mindske risikoen for långiver i tilfælde af låntager er i stand til at tilbagebetale lånet. På grund af en lavere risikofaktor, UK sikrede lån bære en lavere rente. For låntagere med negativ kredit dette er en nem måde at få et lån, fordi ellers de nægtes kredit på grund af lav kredit score. Sikrede lån er også kendt som Home Equity lån eller boligejer lån.

Et sikret lån giver ingen sikkerhed til låntager. Udtrykket» sikret «henviser til sikkerhed, der stilles til det långivende institut eller bank. For låntager er der øget risiko, billigste banklån da han/hun står til at miste sit hjem, hvis der er misligholdelse i den planlagte tilbagebetaling. Långiver kan genbesidde huset og sælge det til tilfredsstillelse af sin gæld.

Dette er en af grundene til, at mange mennesker er ængstelige for at opnå en UK sikrede lån. En låntager, især en sadlet med en negativ kredit historie, bør omhyggeligt vurdere hans kreditbehov og evne til at tilbagebetale samtidig forfølge en UK sikrede lån. Det ville være klogt for en låntager til at se på alternative muligheder for at udnytte kredit, før du vælger et sikret lån. Hvis intet andet er muligt, så den bedste måde ville være at shoppe rundt for et britisk sikret lån med den laveste rente og også sørge for en betaling beskyttelse plan.

Det er normalt muligt at opnå en UK sikret lån med en form for en betaling beskyttelse plan føjet til det. En betalingsbeskyttelse plan er i virkeligheden en forsikringsdækning, der beskytter en låntager, hvis han ikke er i stand til at honorere sine betalingsforpligtelser for det sikrede lån på grund af en uforudset eksigency. Hvis betalings beskyttelsen træffes på tidspunktet for opnåelse af det sikrede lån, lægges beløbet for forsikringspræmien til de månedlige afdrag på det sikrede lån i Det Forenede Kongerige. Dette vil sikre, at låntager er beskyttet mod eventuelle mistede afdrag på lånet på grund af nogle uventede sker uden for hans kontrol som sygdom, ulykke, arbejdsløshed, handicap, eller orlov for at tage sig af en umiddelbar familiemedlem. I tilfælde af en låntagers urettidig død, saldoen af hans UK sikrede lån er betalt af forsikringsselskaberne skåne hans kære fra den ekstra byrde af lånet tilbagebetaling.

Hvis du er en UK sikret lån låntager, ville det være en klog skridt for dig at tage betaling beskyttelse forsikring for at reducere risikoen for at miste dit hjem pantsatte som sikkerhed. Livet er fuld af usikkerhed, og det er ikke muligt at være sikker på, om tingene altid vil forblive i en tilstand af wellness. Når tiderne er hårde, den fred og sikkerhed, der tilbydes af dit eget hjem er af enorm værdi. Ved at betale et lille beløb hver måned mod betaling beskyttelse dækning kan du beskytte en af dine mest værdifulde aktiver og være sikker på at nyde den fortsatte sikkerhed, der tilbydes af dit hjem.

10 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.