Rejser

De bedste lydbøger nogensinde

Uanset om du søger at komme ind på et nyt område, udvide din nuværende karriere eller forbedre dine personlige marketingstrategier, vil du sandsynligvis opdage, at lydbøger er det bedste valg. Vi elsker alle bøger, og hvem gør ikke? Nogle mennesker kan læse en bog for at nyde en række forskellige årsager. Nogle bøger er så gode, at vi nyder dem så meget, at vi føler behov for at dele dem med andre. Uanset hvilken grund vi vælger at læse litteratur, bør vi alle enige om, at der er stor litteratur.

Hvad er de bedste lydbøger nogensinde? Mens du kan bruge din foretrukne søgemaskine til at finde de bedste lydbøger, vil denne søgning giver kun en håndfuld resultater. Prøv at udvide søgningen. Du kan bede en person, du kender, der har haft en bestemt lydbog, om at finde ud af deres kilde og anbefale dem bedst.

Selv når din bedste ven er din bedste informationskilde, er det muligt, at du opretter forskellige lister. Derefter skal du se gennem alle mulighederne for at finde den perfekte lydbog. Du kan opleve, at de bedste lydbøger er forskellige for hver person, og nogle er måske aldrig blevet fortalt. De bedste lydbøger, der nogensinde er lavet, er dem, som fortælleren bedst kan læse. Selvom det kan være sværere at finde en bog, du elsker, end en bog, du allerede har fortalt af en anden, er der en god chance for, at de vil nyde at fortælle en anden bog.

John Davenport er en af de mest populære fortællere. Han er berømt for sine konstant skiftende historier. Hans første roman blev lavet til en animeret film, så blev det et tv-show. En samling af femten bøger fulgte, der gjorde ham til en legende. I sin seneste udgivelse, The Forever Changes han diskuterer, hvad det vil sige at have dit sind permanent ændret. Det er en vidunderlig læse, der vil hjælpe dig med at reflektere over den verden, vi lever i dag. Davenport har gjort interviews om sit liv og det budskab, han ønsker at dele gennem hans fortællinger.

Sir Arthur Conan Doyle (forfatter til Sherlock Holmes serien) er efternavnet på vores liste. Doyle er ikke forfatter til alle de historier, der gjorde Doyle til en mester historiefortæller. Men han skabte mange af de historier, der har gjort Doyles beundrere meget glade. The Adventure of the Devil’s Foot var hans historie om en smuk, ond djævel og hans mislykkede forsøg på at blive genforenet med Mary. En Skærsommernatsdrøm er hans beretning om elendighedens tilbagevenden fra udlandet i 1690. Dette var kun et år før selve arrangementet.

DaVinci-koden, en anden lydbog af stor værdi, ville fuldføre denne liste. Selv om det ikke direkte adresse Mary Watson, det er lige så charmerende og humoristisk i sig selv. Romanen er centreret omkring emira (prinsesse af vindene), der er kastet i et kloster for at protestere hendes fars styre. For at redde sig selv tvinges hun af sin far til at opgive sin kristne tro og sit gode omdømme. Hun skal holde ud med sit liv for at finde den mand, der gav hende sin lykke.