Blandet

Tester løven?

Er du bange for forandring? Er du bange for at prøve nye ideer til at hjælpe vokse din internet home business? En masse mennesker, der starter i online-forretning begår fejlen at sætte en hjemmeside og forventer at gøre masser af salg uden nogen ændringer eller rettelser til forskellige dele af deres hjemmesider. Enten de er uvidende om, at de skal gøre og afprøvning af forskellige tilgange eller bare for doven eller bange for forandringer.

Det er virkelig vigtigt at få grundlæggende ret, når du kører en internet home business eller enhver virksomhed for sags skyld og det er meget vigtigt at din lang sigt business succes at du kender dine kunder, og hvor de kom fra. Ideelt du også bør vide hvad sider de klikke sig igennem og besøge på din hjemmeside og hvor de forlader dit websted.

Hvis du har disse data bliver det muligt for dig at ændre og teste nye tilgange til din hjemmeside design, dit salg kopiere og dine overskrifter. At teste nye overskrifter og/eller salg kopi henlede for eksempel hvis din hjemmeside har en meget lav klikfrekvens Vurder du sandsynligvis har brug for udsigterne yderligere ind på din hjemmeside. Dette bør give dig en højere klikke sig igennem sats, hvis ikke teste igen og holde test.

Jeg stødte på en afrikansk ordsprog for nylig og det har nogle relevante erfaringer i det, at vi kan alle anvendes til vores daglige liv og vores internet hjem virksomheder.

“Hver morgen i Afrika, en gazelle vækker.

Han har kun en tanke på sit sind:

At være i stand til at køre hurtigere end den hurtigste løve.

Hvis han ikke kan, vil så han blive spist.

Hver morgen i Afrika vækker en løve.

Han har kun en tanke på sit sind:

At være i stand til at køre hurtigere end de langsomste gazelle.

Hvis han ikke, vil han dø af sult.

Om du vælger at være en gazelle eller en løve er uden betydning.

Det er nok til at vide, at med stigende af solen, skal du køre.

Og du skal køre hurtigere, end du gjorde i går, eller du vil dø.

Dette er løbet af livet.”– afrikansk ordsprog

Hvilken en ville du vælge at være? Jeg ville vælge at blive Løven, fordi løven kan råd til at fejle gentagne gange. Der er altid en anden mulighed for at fange gazelle en anden dag, Løven kan lære og prøve nye tricks og teknikker til jagt gazelle, alt det behov er at finde en succesfuld teknik og det vil ikke gå sultne.

Gazelle på anden side, hvis det fejler unddrager sig indfange vil dø! Ingen anden chancer her, jeg er bange for.

Du kan anvende samme principper på hjem business og internetmarkedsføring. Se dig selv som Løven, hvis du ikke med noget, prøve, prøve igen, alt det kræver er en vellykket metode, som du kan gentage for at få på vejen til succes.

Der er mange fremragende tracking værktøjer på internettet, som gør det muligt at spore dine kundeemner og salg. Dette vil tillade dig at teste nye ideer eller reklamer og vide præcist om de ændringer, du tester har været gavnlig eller mislykket.

Test, test og teste igen, indtil du finder den vindende formel og derefter forsøge at slå det!

“Hvis alt andet fejler, udholdenhed hersker”. -Ukendt

Behandle ikke dit hjem virksomhed som en hobby eller du vil aldrig opnå reel succes. Behandle hver dag som en potentielt liv eller død situation, det er i disse øjeblikke, vi har den største indsigt, motivation og vilje skal lykkes og til at lykkes.

(Velkommen til at bruge denne artikel online og i din e-mail-nyhedsbreve, så længe du forlader det intakt og ikke ændrer det i hvert fald. Byline og biografi skal forblive i artiklen.)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.